Till kassan

Din varukorg:

Your cart is empty.

 

Bästa pris på e-böcker: 39 kr köp här. För tryckta böcker klicka här.

Vegetarisk vardagsmat - 10 lättlagade rätter

Vegetarisk vardagsmat – 10 lättlagade recept

“Vegetarisk vardagsmat – 10 lättlagade recept” innehåller en blandning av grytor, burgare och ugnsbakade rätter. Boken underlättar vardagspusslet och har även en rejäl dos mindfulness så att du kan få in lite lugn i din vardag. Med 10 lättlagade recept ska den göra det lätt att laga god och nyttig vegetarisk mat.

Köp e-bok här för 39 kr:

Fler alternativ för tryckta böcker eller e-böcker.

Vegetarisk snabbmat - 10 recept under 30 minuter

Vegetarisk snabbmat – 10 recept under 30 minuter

Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till. “Vegetarisk snabbmat – 10 recept under 30 minuter” innehåller 10 lättlagade och nyttiga vegetariska recept som innehåller tillräckligt med protein för vegetarianer. Alla tar under en halvtimme att laga – snabb vardagsmat ger mer tid över för annat, till exempel att ta det lite lugnt, därför är boken även packad med mindfulnessövningar.

Köp e-bok här för 39 kr:

Fler alternativ för tryckta böcker eller e-böcker.

Vegetariska soppor - 10 mättande soppor

Vegetariska soppor – 10 mättande soppor

Att göra vegetariska soppor är inte så svårt. Men, att få dem att bli en mättande måltid kan vara en utmaning. “Vegetariska soppor” innehåller 10 recept på mättande soppor, alla lättlagade och nyttiga. För att alla ska kunna få i sig tillräckligt med protein, så följer det med ett extra recept på ett proteinrikt bröd. Och för din själ och hjärna finns det även mindfulness inbakat i varje recept.

Köp e-bok här för 39 kr:

Fler alternativ för tryckta böcker eller e-böcker.