Svart bönröra med soltorkade tomater

Svart bönröra med soltorkade tomaterEn mycket god och snabblagad bönröra. Kan ätas både till sallad eller på smörgås. Servera den ljummen eller kall, båda är gott.
Tillagningstid: 15 minuter med färdigkokta bönor.
15 minuter tillagning för 4 portioner

Näringsvärde en portion: 125 kcal
Kolhydrater
13 g (44 E%)
Fett
5 g (38 E%)
Protein
6 g (18 E%)

IngredienserIngredienser

  • 1 paket / 230 g svarta bönor
  • 8 st soltorkade tomater
  • 1 rödlök
  • 1 röd chili
  • 1 msk olja

TillagningsmetodHur du lagar

  1. Rensa 1 röd chili – vill du inte ha så starkt så ta bort det vita membranet på chilin. Skala och hacka 1 rödlök och skär 8 soltorkade tomater i bitar.
  2. Fräs chili, lök och tomater i 1 msk olja några minuter. Skölj 1 paket svarta bönor och blanda i.
  3. Lägg allt i en bunke och mixa med en stavmixer. Inte för slätt, det ska fortfarande finnas små bitar i röran.
  4. När du diskar, ta en liten stund till medveten närvaro. Känn vattnets temperatur när du diskar bunken. Låt vattnet rinna över händerna och känn hur det känns. Försök stanna i nuet så länge det går.

AtMerVegetariskt.se